8metai.png
baneris_kaire.jpg
baneris_desine.jpg
Ketvirtadienis, 2014 Rugpjūčio 21

Ar žinai, ką valgai? » Biblioteka » Ar žinai, ką valgai?


Greipfrutai Spausdinti E-mail
2008 08 31

Valgomosios dalies koeficientas 0.67

Energinė vertė: 160 kJ, 38 kcal.

greipfruktai.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Maistinė vertė 100 g valgomosios produkto dalies:

Vandens
89.0 g
Vitamino A (retinolio ekv.)
3 µg Mineralinių medžiagų:
0.4 g
Sausųjų medžiagų 11.0 g Vitamino D 0,00 µg Natrio 2 mg
Baltymų 0.6 g Vitamino E (tokoferolio ekv.) 0,25 mg Magnio 10 mg
iš jų: Vitamino B1 0,05 mg Fosforo 19 mg
gyvūninių baltymų 0.0 g Vitamino B2 0,03 mg Kalio 180 mg
augalinių baltymų 0,6 g Niacino (vitamino PP) 0.3 mg Kalcio 20 mg
Riebalų 0.2 g Niacino ekv. 0.3 mg Geležies 0,1 mg
iš jų: Folio rūgšties 10 µg Cinko 0.1 mg
sočiųjų riebalų rūgščių 0.05 g Vitamino B6 0,04 mg Seleno 0 µg
mononesočiųjų riebalų rūgščių 0.03 g Vitamino B12 0 µg Jodo 1,1 µg
polinesočiųjų riebalų rūgščių 0.07 g Vitamino C 12.42 mg
Cholesterolio 0 mg
Angliavandenių 0,0 g
iš jų:
krakmolo 0,0 g
cukrų (mono- ir disacharidų) 6.5 g
skaidulinių medžiagų 2,0 g